Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Адреса церкви:  м. Хмельницкий, вул. Соборна, 57. Будинок Федерації Профспілок

середа 18:00 – молитовне Богослужіння
неділя 11:00 – центральне Богослужіння.

Телефон для довідок: (073) 206-43-30 або (096) 739-57-57
Посилання на сайт: rankova-zirka.km.ua

Пастор церкви Андрій Андрійчук

Служіння "Годування людей"

Служіння “Годування людей”. “Робимо добро на вулицях міста Хмельницького! Годування смачним супом та теплим чаєм, і звичайно ж, наші свідчення змінених Богом життів та позитивне спілкування

Проект милосерддя “День добра”

Соціально-євангелізаційний проект “День добра”. Роздача продуктів харчування та хліба мешканцям міста Хмельницький. “Бог вчить нас робити добрі справи, через них ми показуємо людям любов Бога до них. Молимося за потреби, здоров’я, фінансове благополуччя, мир у сім’ї тощо!” Через молитву Бог творить чудеса, головне – вірити!

Служіння центра адаптації

Свідоцтва церкви

Мене звати Олександр, мені 41 рік. Сьогодні я стою у свободі та служу Господу. До того, як я почав служити Богу, я перебував у алкогольній та наркотичній залежностях. Але Бог постійно стукав у моє серце, і ось, 2012 року я вперше потрапив на реабілітаційний центр, в якому пройшов реабілітацію.

Після закінчення курсу реабілітації я почав відвідувати харизматичну церкву, пішов працювати. Але оскільки робота почала переважати, я все рідше почав відвідувати церкву. Я потроху почав курити, випивати та вживати наркотики. Все повернулося й так швидко, що я навіть не помітив, як виявився ще більшою залежністю, ніж був до цього.

Я зрозумів, що перебуваю у серйозній проблемі та сам із цією проблемою я не можу впоратися. Я молився, й Бог почув мої молитви. Я ще раз пройшов курс реабілітації у р/ц «Ранкова Зірка». Наразі я є служителем церкви «Ранкова Зірка» у м. Хмельницькому. Служу в групі прославлення. Я вдячний Богові, що Він врятував мене, дав нове життя, звільнив від залежностей і дав мені надію на майбутнє. Амінь.

Мене звати Андрій, мені 53 роки, мешкаю у м. Хмельницькому. Хочу поділитися з вами тим, як Господь позбавив мене залежностей, дарував мені свободу та змінив моє життя. Я народився у благополучній сім’ї, однак у неповних 17 років залишився без батька, з матір’ю та двома молодшими братами. Успішно закінчивши середню школу, вступив до інституту і з головою поринув у захоплююче, безтурботне студентське життя – “від сесії до сесії живуть студенти весело!”. Однак у цьому веселому житті був і сумний бік – збираючись разом, ми, вважаючи себе дорослими та самостійними, частенько дозволяли собі алкоголь. Для багатьох моїх однокласників це згодом не стало проблемою, але в мене вже тоді з’явився потяг до спиртного.

Поступово я потрапляв у глибоку залежність від алкоголю: мені вже не потрібна була компанія – я міг пити наодинці й більшими дозами. Настав час, коли я вже не міг без алкоголю, мене не зупиняла ні сім’я, ні потреба йти на роботу. Я втратив хорошу роботу, стосунки з дружиною підійшли до краху, син не хотів спілкуватися з постійно нетверезим татом. Спроби медичного втручання ні до чого не привели: тричі мене “кодували”, але щоразу залежність поверталася через нетривалий період.



До того ж, погіршилося здоров’я і перспектива померти від алкоголю ставала реальною. Останньою моєю надією стала надія на Бога, і Він – багатомилостивий та милосердний – почув мій голос. У 2017 році я потрапив на реабілітацію до реабілітаційного центру “Віфезда” церкви “Ранкова зірка” у м. Вінниці, покаявся та прийняв Господа мого Ісуса Христа своїм рятівником. Сьогодні я народжений згори, Бог визволив мене від алкоголю, куріння і, головне, я маю великий привілей від Господа – бути Йому слугою. Я несу служение в группе порядка церкви “Утренняя звезда” в г. Хмельницком и благодарен Господу за дарованную мне свободу во Христе Иисусе, за новое сердце, новое мышление и новый характер, за новых друзей и мою драгоценную Божью семью.

Бог змінив моє життя докорінно, тепер я щаслива людина і ділюся своєю радістю з вами.

Слава нашому Господу Ісусу Христу! Честь Йому та хвала!

Телевізійний сюжет про реабілітацію

“У Хмельницькому безкоштовно звільняють від алко- та наркозалежності…”

Домашні групи

Водне хрещення

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.