Интервью со служителем | Ирина Парфенюк

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Як ви вважаєте, в чому успішність жінки?

Відповідь можна знайти у Біблії, у книзі Притчи, 31 главі. В цій главі з єврейського епітет «хаїл» – означає силу, ефективність та міць. Сам Господь називає «хаїл» жінку ту, яка всі сфери свого життя тримає в балансі, повна сили та мудрості, прогресивна та винахідлива.

Проте, життєвий баланс стосується не емоційного відчуття та емоційного рівня, а коли всі сфери її життя в порядку. Вона: прекрасна матір, кохана дружина, яка є помічницею свого чоловіка. «Хаїл» жінка, яка не створює проблем, а веде свою справу, яка також має успіх.

Притчи 31:15-16: «І встане вона ще вночі, і видасть для дому свого поживу, а порядок служницям своїм. Про поле вона намишляла, і його набула, із плоду долоней своїх засадила вона виноградника». Успішна жінка та, яка вміє мудро розпоряджатися своїми здібностями, ресурсами, фінансами, часом. Жінка з достойною поведінкою в суспільстві та з хорошими взаємовідносинами з людьми.

З чого черпається успіх жінки? З щирих та глибоких відносин з Творцем, з Ісусом Христом. Успіх приходить саме тоді, коли в центрі всіх справ знаходиться Ісус Христос.

Мудра жінка яка вона?

Господь наділив жінку особливою владою впливати. Жінка впливає на людей, яких вона любить та віддає найкраще своїм близьким. Мудра жінка та, яка правильно розставляє пріоритети в своєму житті та, яка завжди у спілкуванні з Богом. Звичайно, спершу вона була створена для того, щоб бути помічницею свого чоловіка. Велике благословення для дружини, яка признає лідерство свого чоловіка та має бажання допомагати йому, щоб він став священиком в домі та успішним в усіх сферах. Дружина є партнером свого чоловіка.

На рахунок дітей, мудра жінка повинна передати всю любов дітям, показувати приклад свого молитовного життя та піклування про дім. Немає більшого щастя для матері, якщо діти будуть також успішні, але приклад вони завжди отримують від батьків.

В світі вже «не модно» бути хорошою дружиною, важливіше бути престижною, але Бог нам показує, що також дружина це та, хто піклується про свій дім та домашнє тепло. Притчи 14:1: «Мудра жінка будує свій дім, а безумна своєю рукою руйнує його». Мудра дружина створює атмосферу любові, миру та спокою та це є нормою. Завжди така дружина буде надихати та приносити благословення усюди, де б вона не була.

Дайте декілька порад молодим та незаміжнім.

Коли молода дівчина бажає вийти заміж за прекрасного хлопця, який буде носити її на руках – це нормально та правильно. Хочу всім незаміжнім передати – всьому свій час і не потрібно спішити або засмучуватися, коли ти бачиш, що в когось все складається, а в тебе ще ні. Бог знає час і все під його контролем.

Поради:
1. Не сумніватися та не переживати.

2. Потрібно готуватися до заміжнього життя. Виписуйте вірші з Біблії про мудру жінку, її характеристики, її якості. Іноді у незаміжніх дівчат неправильне бачення сім’ї та її роль в ній, тому Слово Боже буде для вас орієнтиром.

3. Працюйте над собою. Здобувайте освіту, працюйте над своїм розвитком та характером. Найважливіше – зростайте духовно. Пам’ятайте, що подібне приваблює подібне. Якщо ти хочеш успішного чоловіка — будь успішною.

4. Зберігайте себе в чистоті та святості. Не витрачайте себе на непотрібних людей, на пусті розмови та флірт. Бог підготував Вам найкраще.

Як Ви думаєте, що не подобається Богу, коли жінки кажуть про себе?

Жінка відрізняється від чоловіка. На мою думку, не подобається, коли Він чує невір’я в наших словах, коли ми кажемо, що нас ніхто не любить і тому подібне. Це можуть бути капризи, а можуть бути розчарування. В любому випадку, нас любить Бог. Можливо, ми іноді самі не чуємо слова любові, які до нас кажуть, від наших чоловіків, дітей, друзів.

Що головне зберегти жінці в сучасному світі?

Сучасний світ дуже тривожний та неспокійний. В ньому віруючий дружині важливо берегти мир та спокій, берегти «олію в світильнику», що безпосередньо, є спілкування з Богом, її молитва. На фоні всіх трагедій, пандемії та економічної кризи, не забувайте, що вся надія у Господа. Господь контролює життя, Він знає про Ваші нужди та потреби!

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
Участвуй вместе с нами в распространении Евангелия в социальных сетях -
делись информацией, которая тебе нравится ⇓

Категория: Интересное>Новости церкви

Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь.
Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо войти на сайт под своим именем.

Комментариев: 2

  1. Рімма

    🙌🏼🙌🏼🙌🏼

  2. Владимир

    спасибо Вам за дружбу и наставления!

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *