Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Халвард Хасселоу (Норвегія), Буравкова Надія Михайлівна

Апостол Павло стверджує: «Я насадил, Аполлос поливал, но возрастил Бог… Насаждающий же и поливающий суть одно; но каждый получит свою награду по своему труду. Ибо мы соработники у Бога…».

(1 Кор. 3:6)

Євангелист та президент МБФ «Відкрите серце» Халвард Хасселоу (Норвегія), а також Буравкова Надія Михайлівна, як представник цього благодійного фонду в Україні – є нашими партнерами. Вони несут Боже послання народу України, являючи любов Христову через проповідь Євангелія, у справах милосерддя та співчуття. Завдяки цьому партнерству багато малозабеспеченних людей Вінниці отримали гуманітарну допомогу у вигляді одягу та продуктових наборів. Два роки поспіль, Халвард вітав Вінницьких ветеранів, яким були вручені святкові подарунки до дня Перемоги. Через служіння цього мужа Божого, Бог рятує людей у нашому місті, відбуваються чудеса зцілення та звільнення.

Величезний внесок, наші друзі та партнери, роблять у сфері реабілітації нарко- та алко-залежних людей, підтримуючи фінансово, забезпечуючи продуктами харчування та оплачуючи комунальні витрати. Але найдорожчим для нас є Слово Боже, яким Халвард ділиться щоразу, коли відвідує центр реабілітації. Проповідь Євангелія поєднала нас у партнерстві на ниві Божій.

Євангелізаційне служіння 28 травня 2011 р.

Дякуємо співробітникам на ниві Божій

Наше служіння залежним людям було б набагато важчим, якби ми несли цей тягар одні. Еклезіаст каже: «Двом краще, ніж одному; тому що в них є добра винагорода у їхній праці» (4:9). Наша винагорода – це врятовані та звільнені від залежності люди. У наших молитвах і насправді ми вдячні кожній людині, яка бере участь з нами, служачи тим, хто перебуває на реабілітації. Ми вдячні всім, хто молиться за центр і його служителів, ваші молитви підтримують нас. Дякую кожному за моральну та матеріальну підтримку. І, звичайно, величезна подяка нашим партнерам з Норвегії – ХалвардуХасселоу и Надії Михайлівні Буравковій, представнику МБФ “Відкрите Серце”, які надали нам будинок, де може перебувати на реабілітації 20 осіб.

Завдяки їхньому фінансуванню нашої програми, ми завжди маємо їжу, одяг та все необхідне для утримання центру. Плід, який ми можемо приносити на славу нашого Бога, – це результат нашої спільної роботи. Апостол Павло говорить у Першому посланні до Коринтян 3:3 «… ми виконали працю свою, як призначив Господь кожному з нас» (з грец.) і ст.8 «… але кожен отримає нагороду за своєю роботою». Нехай Бог благословить усіх, хто небайдужий до проблем залежних людей і до тієї роботи, яку ми сьогодні робимо.

Пастор церкви “Хвала та поклоніння” Борис із дружиною Ніною

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.